Aanvullende website services

Behalve webdesign bieden wij nog een flink aantal andere services aan. Uiteraard allemaal op het gebied van websites.

Web gerelateerde services

Afgezien van webdesign voeren wij een flink aantal andere services uit, waarvoor uit de markt veel vraag naar is. Praktisch, snel en professioneel door ons uitgevoerd.

Search Engine Optimization (SEO)

SEO is het optimaliseren van (mobiele) websites en apps voor mensen die zoekmachines gebruiken.
SEO staat voor Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie en is het actief optimaliseren van een (mobiele) website door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de (mobiele) website of app op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen.
Daarbij gaat het om de natuurlijke (of organische) zoekresultaten van de zoekmachines

Vertalen website in andere talen

Een Nederlandse website heeft alleen bereik binnen Nederland en daarbuiten alleen bij bezoekers die de Nederlandse taal machtig zijn.
Als je je richt op een veel grotere groep (de niet-Nederlanders) ben je min of meer verplicht je websites aan te bieden in één of meer buitenlandse talen.
Bijna altijd zal Engels één van die talen zijn en toch vaak ook wel andere talen, zoals Frans, Duits, Russisch, etc.
De bezoeker krijgt de mogelijkheid uit talen te kiezen en de site past zich daarop aan.

Verhuizen website

Een veel gevraagde service is het verhuizen van een bestaande website of webshop van de ene naar de andere hostingprovider.
De redenen van de verhuizing zijn divers, maar heel vaak blijkt de klant ontevreden over de hostingprovider waar zij op dat moment hun diensten afnemen. En dat is de reden dat zij willen verhuizen naar een andere hostingprovider.

Beveiligen website of webshop

Een website of webshop staat op het wereldwijze web en is daarom te vinden door bezoekers van over de hele wereld. Het merendeel van die bezoekers heeft geen kwaad in de zin, echter een klein aantal daarvan heeft dat wel.
Het is daarom van belang uw website of webshop te beveiligen tegen hacking, cracking, spamming, etc.
Uiteraard maken backups ook deel uit van die beveiliging.

Responsive maken website of webshop

Responsive is een Engels woord voor (simpel gezegd) “actief reagerend”. Bij websites betekent dit dat een responsive website zich (actief) aanpast aan het apparaat waarop het getoond wordt. Een beetje technisch: bij responsive design is de inhoud van een website schaalbaar: de elementen staan niet meer op een vaste plek en hebben geen vast formaat.
Veel websites zijn nog niet responsive en zijn redelijk toonbaar op een PC scherm, maar zien er niet (goed) uit op het scherm van een tablet, smartphone of smartwatch

Speciale projecten /opdrachten

Naast de “standaard” websites en webshops ontwikkelen wij ook in projectvorm of als speciale opdracht bijzondere websites of allerlei gebieden. Denk aan film- en fotowebsites, maar ook vlogs, blogs, kennissystemen.

Neem contact op

Bij vragen of twijfel. Neem gewoon even contact met ons op..

Van Nelleweg 1
3044 BC  Rotterdam

+31 10 7620708

info@yourwebmaker.eu

Contactformulier