Hosting en domein(naam)

Dit regelen we ook voor je

HOSTING EN DOMEIN(NAAM)

Eerst even een uitleg voor de mensen die wat minder thuis zijn in de kretologie van het internet.
HOSTING? Dat is de voorziening waarop uw website geplaatst wordt en draait. Hosting wordt geleverd door een (web-)hoster en zij leveren dus de webhosting. Hier vind je meer info over  webhosting.
DOMEIN? Dat is niks anders dan de “naam” van jouw website. Het domein van google in Nederland is bijvoorbeeld google.nl. Voor jou geldt – als je een .nl website wilt – dat het domein wordt jouwwebsitenaam.nl. Hier vind je meer info over domeinnamen.

Wil je een website laten bouwen door YourWebMaker? Dan regelen we – indien je dat wilt – ook het domein, SSL-certificaat en de hosting voor je. Als je wilt overstappen van je huidige provider naar ons dan regelen we gratis de overstap naar ons hostingplatform.

 

Domein

YourWebMaker vraagt gratis de door jouw gekozen domeinnaam aan. Heb je al een domein dat overgezet moet worden? Dat regelen wij ook. Voor .nl-domeinen kan dat het snel, bij niet-Nederlandse domeinnamen , zoals .de, .be, .eu en .com domeinen kan dat tot één tot vijf dagen duren.

 

Hosting

Wij maken voor de hosting van onze websites gebruik van één van de grootste en meest betrouwbare datacenters van ons land. Deze Europese cloudserver is op alle niveaus dubbel uitgevoerd. Data is dus veilig en wordt daarnaast beschermd door de Wet Databescherming van de EU.

Heb je jouw huidige website draaien bij een ander hosting bedrijf? Dan zetten wij je website of domein over naar onze hosting provider. Onze hosting overstapservice is gratis.

 

SSL-certificaat

YourWebMaker vindt de veiligheid van websites heel belangrijk. Daarom krijgt iedere klant van YourWebMaker bij het websitepakket gratis een SSL-certificaat waarmee alle informatie versleuteld verzonden wordt. Lees meer over het SSL-certficaat.