Meertalige website

EXTRA TALEN OP JOUW WEBSITE

YourWebmaker voorziet voor een geringe meerprijs jouw website van een uitermate geavanceerde meertalige oplossing. Op die manier kun je de niet Nederlands sprekende bezoekers van jouw website goede content bieden in hun moedertaal.

De website van YourWebMaker dient (binnenkort) als voorbeeld met een talenkiezer.

 

Bezoekers lezen graag in hun moedertaal

Een Duitse of Engelse variant naast jouw  Nederlandse website kan om een diverse redenen interessant zijn. Richt jouw onderneming zich ook op buitenlandse bezoekers? Dan is het wel zo gebruiksvriendelijk om alle informatie op jouw website in hun eigen taal aan te bieden. Dit komt de betrouwbaarheid ten goede. En ook belangrijk is, dat dit de kans op conversie een stuk groter maakt.
Wij werken samen met internationale vertaalbureau’s voor de beste vertalingen, zodat er geen automatisch gegenereerde vertalingen worden gebruikt.

 

Beter vindbaar met een meertalige website

Ook in andere landen zijn zoekmachines als Google heel belangrijk voor de vindbaarheid van jouw website. Met een meertalige website ben je een stuk makkelijker vindbaar. Als autoverhuurbedrijf in Amsterdam wil je gevonden worden op relevante zoektermen als ‘car rental nearby Amsterdam’. Heb je een Engelstalige variant van jouw website dan is de kans groter dat jouw website door Google of een andere zoemmachine getoond wordt.
Met een meertalige website heb je een streepje voor op jouw concurrenten die hun content niet in de taal van de zoekopdracht aanbieden.

Neem contact op

Bij vragen of twijfel. Neem gewoon even contact met ons op..

Van Nelleweg 1
3044 BC  Rotterdam

+31 10 7620708

info@yourwebmaker.eu

Contactformulier