Over ons. Wie zijn wij en wat doen we?


Wie zijn wij?


Wij zijn YourWebMaker.
We zijn gevestigd in Rotterdam (Nederland).

Onze sterke kanten: Kleinschalig, klantgericht, klantvriendelijk, contact in persoon, meedenken met de klant, wijzigingen snel doorgevoerd.
Wat er ook gebeurt: het moet en zal werken..


Hoe doen we dat?


Hoe we dat doen is simpel. Doe gewoon en denk mee met de klant. Zeg soms ook dat iets wat de klant wil beter anders gedaan kan worden.
Kortweg: eerlijk, open en duidelijk. Goed luisteren naar de klant is daarbij essentieel.
We maken duidelijke afspraken en - indien nodig - bellen of mailen we als iets onduidelijk mocht zijn.
Wie zijn wij? Even voorstellen, de personen achter YourWebMaker:


Ons team bestaat uit bevlogen en getalenteerde medewerk(st)ers,
Rob, de "baas" en oprichter van YourWebMaker. Lange ervaring in de IT en met het ontwerpen, ontwikkelen en bouwen van websites en webshops.
André, de technische man binnen het team. Jarenlange ervaring in de hosting business en allround wat betreft het operationeel brengen en houden van domeinen, websites, webshops, etcetera.Hij weet ook alles van beveiliging van websites en hosting omgevingen.
Ingrid, onze marketeer en communicator. Zij spreekt met de klanten over de mogelijkheden en onmogelijkheden en over de wensen en eisen van de klant.
Sebastian, onze webdeveloper. Geen klus te moeilijk en uitdagingen zijn aan hem wel besteed. Hij ontwikkelt de mooiste websites samen met de rest van het team. Sebastian, de commerciële man
De waardering van www.yourwebmaker.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 9 reviews.