SEO

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

SEO (Search Engine Optimization)

SEO is het optimaliseren van gewone en mobiele websites en apps voor mensen die zoekmachines gebruiken.

SEO staat voor Search Engine Optimization, of zoekmachineoptimalisatie en is het actief optimaliseren van een website of app door het verbeteren van interne en externe factoren (techniek, content, autoriteit) om het bezoek naar de website of app op relevante zoekwoorden (keywords of trefwoorden) vanuit zoekmachines te verhogen.
Eenvoudiger gezegd: door de website of app zodanig aan te passen qua inhoud en techniek dat de website of app beter gevonden wordt door zoekmachines en daardoor eerder in de zoekresultaten van de gebruiker van de zoekmachine staat.
Hier vind je meer info over SEO.

Wij regelen de techniek door de website al voor te bereiden op SEO. Daarnaast kunnen we ook de teksten leveren en aanpassen zodat deze geschikt zijn voor SEO, ook wel SEO copywriting genoemd. Webteksten moeten dus plakken en bovendien aansporen tot contact of bestellen.

Professionele webcopy is to-the-point, spreekt de doelgroep aan en roept op tot contact opnemen of bestellen. Goede webteksten zijn zijn dus converterend maar óók geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO), zodat je beter gevonden wordt in Google. Met een hoge positie in de zoekresultaten trek je meer bezoekers naar je website. De verleidende teksten en jouw onweerstaanbare diensten/producten doen de rest.

Ook als de huidige teksten goed op zijn plek staan, kunnen wij deze een SEO-boost geven. Fijn als je geen compleet nieuwe webcopy wil, maar wél meer resultaat. Wij kunnen de teksten aanvullen met de juiste keywords om beter gevonden te worden in zoekmachines. Een doordachte wijziging kan zomaar zorgen voor een flinke stijging in de zoekmachines met meer bezoekers als gevolg!