SSL

BEVEILIGDE HTTPS VERBINDING

SSL (Secure Socket Layer)

Niet iedereen realiseert het zich, maar een SSL-certificaat is essentieel op het gebied van websitebeveiliging. Bij YourWebMaker leveren we alle websites met een SSL-certificaat.

 

Een SSL-certificaat beveiligt

Een SSL-certificaat is een voorziening waardoor informatie via het internet versleuteld wordt verzonden. Op deze manier stuurt en ontvangt jouw website via een veilige verbinding informatie via het internet. Een SSL-certificaat geeft een duidelijke veiligheidsgarantie voor jouw klanten.

 

Een SSL-certificaat is z├│ belangrijk

Iedereen snapt dat een veilige verbinding veel beter is dan een onveilige verbinding. Behalve dat informatie nu beschermd verzonden wordt, biedt een SSL-certificaat de website-eigenaar een aantal aanzienlijke voordelen:

  • Een hogere positie in Google. Google en andere zoekmachines als Bing en Yahoo waarderen websites met SSL-certificaat beter dan websites zonder SSL certificaat. En een betere positie betekent vanzelf ook meer bezoekers.
  • Een verbetering van de conversie. Omdat bezoekers kunnen zien dat het een veilige website betreft zullen ze eerder geneigd zijn tot contact opnemen of een bestelling plaatsen.
  • Een verminderde kans op een aanval. Doordat je website beveiligd is met een SSL-certificaat is het risico op een aanval van buitenaf veel kleiner. Met een SSL-certificaat is het voor onbevoegden onmogelijk geworden om gegevens te onderscheppen.

 

Op alle websites een SSL-certificaat

YourWebMaker vindt de veiligheid van de websites van onze klanten uitermate belangrijk.. Bovendien zien we dat browsers als Chrome en Firefox al verschillende onbeveiligde websites blokkeren. Het aantal websites dat geblokkeerd zal worden zal in rap tempo toenemen. Wij installeren daarom standaard een SSL-certificaat op alle websites van onze klanten. Dan heb je als klant van ons geen omkijken naar de veiligheid van je website.

 

Verschillen in SSL-certificaten

SSL certificaten bestaan er in verschillende uitvoeringen. Dat heeft niets met de mate van veiligheid te maken maar met het soort website, onderneming en doelgroep. Publieke overheidswebsites of bankenwebsites hebben namelijk een ander soort SSL-certificaat nodig dan websites van ‘gewone’ bedrijven, van kleine tot grote ondernemingen. Bij YourWebMaker geven we standaard SSL-certificaten mee die uitstekend voldoen voor alle soorten websites. Heb je behoefte aan een uitgebreid SSL-certificaat met naamsvermelding? Neem dan contact┬ámet ons op.